O ucraineancă a încercat să jefuiască o bancă din Polonia, dar a fost bătută cu bastonul de o vârstnică de 90 de ani / video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

O femeie din Ucraina în vârstă de 25 de ani ar fi încercat să jefuiască o bancă poloneză, dar planul ei a fost dejucat de o femeie poloneză de 90 de ani cu un baston.

Tânăra ucraineană a intrat în PKO Bank Polski din Przemyśl, sud-estul Poloniei, marți după-amiază, a pus un cuțit la gâtul unuia dintre angajați și a cerut bani. Ea l-a amenințat că îl va ucide în timp ce acesta punea banii într-o pungă.

Poliția susține că femeia a încercat să fure 12.500 de zloți (2.700 de euro) în numerar.

În timpul jafului, o femeie de 90 de ani s-a apropiat, părând că nu se temea de tânăra înarmată cu un cuțit, și a început să o lovească cu bastonul ei ortopedic, ceea ce a permis angajaților băncii să se impună în fața femeii.

Incidentul a fost surprins pe camerele video și răspândit pe rețelele de socializare.

Potrivit poliției, femeia de 25 de ani are dublă cetățenie, ucraineană și rusă, și a locuit anterior la Moscova. Avea asupra ei medicamente care indicau că urma un tratament psihiatric.

A doua zi, suspecta a fost transportată la Parchetul Regional din Przemyśl, unde a fost acuzată de tâlhărie folosind un obiect periculos. Potrivit procurorului, ea a mărturisit că a comis fapta și a explicat că „nu avea bani și nici unde să locuiască și avea nevoie de bani pentru a călători la Varșovia”.

Femeia riscă o pedeapsă de cel puțin trei ani de închisoare. Potrivit deciziei instanței, ea va fi reținută pentru două luni la cererea procurorului, conform RMX.

Kremlinul: Conflictul din Ucraina "se poate încheia mâine"

Conflictul din Ucraina se poate încheia în orice moment dacă Kievul arată voinţă politică, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie TASS.

„În acest caz, am putea specula când se vor termina toate acestea până când vom fi albaștri”, a spus Peskov, comentând remarca președintelui ucrainean Vladimir Zelenski care a afirmat că războiul s-ar putea termina în 2023.

"Zelenski știe când se poate termina totul, se poate încheia mâine dacă Kievul dorește acest lucru”, a mai spus purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Când a comentat comentariile purtătorului de cuvânt al guvernului german, Steffen Hebestreit, potrivit cărora Ucraina nu trebuie să-și limiteze eforturile de apărare la propriul teritoriu, Peskov a declarată astfel de remarci "încurajează cu siguranță" Kievul să efectueze mai multe atacuri.

"De fapt, astfel de declarații prelungesc această perioadă dificilă și nu facilitează în niciun fel eforturile de a găsi o soluție la această problemă", a adăugat el (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel