O transexuală din Mexic a fost proclamată Miss International Queen

Poza cu caracter descriptiv
Poza cu caracter descriptiv

Unul dintre cele mai importante concursuri internaționale de frumuseţe transgen și-a desemnat câștigătorul. 

Concurenta mexicană Valentina Fluchaire a fost proclamată sâmbătă Miss International Queen, la unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe transgen din lume, care este organizat în fiecare an în Thailanda, informează EFE, scrie Agerpres. 

Fluchaire a primit coroana de la americanca Jazell Barbie Royale, câştigătoarea de anul trecut a concursului, la gala desfăşurată la Teatrul Tiffany din oraşul de coastă Pattaya, situat la aproximativ 150 de kilometri sud-est de Bangkok.

Fluchaire a declarat că va trata titlul cu multă responsabilitate şi că va lucra pentru transexuali şi alte cauze sociale.

Un concurs cu 21 de candidate 

Locurile al doilea şi al treilea au fost ocupate de concurentele din Thailanda, Ruethaipreeya Nuanglee, şi Brazilia, Ariella Moura.

În acest an, la concurs au participat 21 de candidate din ţări precum Australia, China, India, Laos, Franţa, Malaezia, Mongolia, Birmania (Myanmar), Peru, Singapore, Suedia, Statele Unite, Japonia sau Vietnam.

Locul întâi include un premiu în bani echivalând cu 12.700 de euro şi cadouri, în timp ce restul premiilor (inclusiv pentru fotogenie sau costum) sunt dotate cu sume cuprinse între 560 şi 3.500 de euro.

Luptă pentru drepturile transexualilor

Compania de divertisment Tiffany organizează acest eveniment internaţional încă din 2004 cu scopul de a promova drepturile acestui grup.

De asemenea, din 1984 organizează un concurs pentru alegerea Miss Tiffany, cea mai frumoasă transexuală din Thailanda.

Transexualii se bucură de o oarecare acceptare în Thailanda şi pot fi văzuţi lucrând în magazine şi birouri, dar sunt încă discriminaţi şi nu au dreptul de a-şi schimba numele şi sexul în documentele de identitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel