O tonă de carne STRICATĂ, descoperită într-un magazin

Polițiștii constănțeni au ridicat în această dimineață aproape o tonă de carne expirată, de la un magazin din Tomis III (piața veche) din Constanța.

Acțiunea s-a derulat sub coordonarea Parchetului și în colaborare cu DSV Constanța, potrivit Reportertnv.

La fața locului au acționat polițiști, inspectori de la ANAF și de la DSV Constanța. Toată carnea ridicată de polițiști urmează să fie distrusă. Cazul va fi anchetat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Autoritățile spun că patronul magazinului este suspectat și pentru evaziune fiscală. Controalele vor continua și la alte magazine din Tomis III.

"Polițiștii constănțeni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, având activități specifice într-un dosar de evaziune fiscală, sub coordonarea procurorilor Curții de Apel Constanța, au descoperit aseară aproximativ o tonă de carne expirată într-un magazin din Piața Tomis III. Au fost sesizați și reprezentanții DSV și ANAF. Întreaga cantitate de carne urmează să fie ridicată și distrusă, iar administratorul a fost reținut încă de aseară de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală", a precizat Bogdan Pădureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel