O tonă de alimente CONFISCATE de oamenii legii

 Cantitatea de peste 800 de kilograme de carne de vită şi peste 200 de kilograme de brânză fără documente de provenienţă şi documente sanitar-veterinare, care era transportată pe DN 6 spre pieţe din capitală, a fost confiscată sâmbătă de poliţiştii giurgiuvenii în timpul unei acţiuni de combatere a evaziunii fiscale. 

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică şi investigarea criminalităţii economice ale IPJ Giurgiu au desfăşurat o acţiune pe raza localităţii Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu mărfuri alimentare şi protejarea sănătăţii populaţiei împotriva comerţului cu produse alimentare neconforme. Astfel, pe Drumul Naţional 6, în localitatea Ghimpaţi, au fost depistaţi doi bărbaţi, din judeţul Teleorman, care transportau cu două autoutilitare 837 de kilograme de carne vită şi 220 de kilograme de brânză, fără a avea documente de provenienţă şi documente sanitar veterinare', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache. 

Potrivit acestuia, în timpul cercetărilor a reieşit faptul că marfa urma să ajungă în pieţe din Bucureşti, produsele fiind în valoare de aproximativ 13.000 de lei. 

La faţa locului au fost solicitaţi medici de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Giurgiu, care au confiscat alimentele. 

În timpul acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.000 de lei, relatează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel