O tânără psiholog s-a sinucis. Ultimul mesaj, halucinant

O tânără psiholog și-a pus capăt zilelor. Culmea este că era psiholog și avea un viitor strălucit în domeniu.

O chema Ligia Blidaru, avea doar 28 de ani, era originară din Iaşi, dar absolvise Psihologia şi Studiile Europene la Cluj, iar acum era doctorand în psihologie. Avea viitorul în față, dar problemele sufletești i-au adus sfârșitul.

Fata s-a urcat în liftul unui bloc şi a început să urce şi să coboare, până a fost observată de locatari. Aceştia au reuşit să o scoată din lift, dar fata a început să fugă pe scări şi să îşi arunce o parte din haine, strigând „Nu mă prindeţi". A fost urmată de o vecină, care a văzut cu stupoare că Ligia se aruncă în gol. Ea şi-a luat un avânt foarte mare când s-a aruncat de la o înălțime de aproximativ 30 de metri şi a căzut la 15 metri de imobil.

Medicii de pe ambulanţă, solicitată de urgenţă, nu a putut decât să constate decesul, scrie Ziarul Clujean.

Interesant este că Ligia Blidaru era psiholog şi avusese motive mari de bucurie anului acesta, pe care le-a împărtăşit prietenilor pe o rețea de socializare. Acolo ea vorbeşte despre viitor, care ar „ascunde lucruri minunate". A ţinut ea însăşi să contrazică postarea din 6 august.

Iată ultimul mesaj postat de Ligia Blidaru:

Iată că a trecut puțin mai mult de un an de când am început să profesez și îmi pregătesc dosarul care îmi va atesta în mod oficial calitatea de consilier psihologic autonom. Dar mult mai importantă decât un titlu este călătoria inițiatică extraordinară prin care am trecut pentru a ajunge aici - și simt că m-am dezvoltat într-un an cât alții în șapte, lucru care mă uimește și mă face să mă simt, în mod paradoxal, umilă.

Așadar, pentru a serba evenimentul, doresc să transmit tuturor mesajul meu de recunoștință pentru sprijinul oferit în devenirea mea profesională. Le mulțumesc soțului, familiei, prietenilor și profesorilor care m-au ajutat să realizez că pot deveni ceea ce sunt acum. Le mulțumesc și celor care au trecut prin viața mea și nu îmi mai sunt alături, pentru că de la fiecare am avut de învățat multe despre mine și despre lume. Le mulțumesc colegilor, mentorilor, autorilor de articole și cărți care m-au ajutat când mă găseam la ananghie.

Mai ales le sunt recunoscătoare în parte fiecăruia dintre clienți, alături de care am învățat atât de multe și continui să învăț în fiecare săptămână cum le pot facilita mai bine dezvoltarea personală și profesională. 

De asemenea, voi continua să organizez ateliere gratuite dedicate studenților, în cadrul Centrului de Consiliere Student Expert.

Viitorul ascunde lucruri minunate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel