O tânără însărcinată din Prahova a murit după ce a fost externată din spital

O tânără de 28 de ani din județul Prahova, însărcinată, a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani. Poliția anunță cercetări pentru ucidere din culpă, după ce femeia ar fi fost externată din spital.

Potrivit Poliției Prahova, polițiștii au fost sesizați miercuri seara că în localitatea Ariceștii Rahtivani o tânără în vârstă de 28 de ani, însărcinată, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanță Prahova. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru necropsie.

A fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă. Surse locale spun că tânăra fusese externată recent din spital, relatează Mediafax.

Reacţia Spitalului de Obstretică Ginecologie Ploiești 

Spitalul de Obstretică Ginecologie Ploiești spune despre tânăra de 28 de ani însărcinată care a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani că a fost la spital pentru un control de rutină și nu s-a impus internarea pentru că nu avea probleme. Femeia era însărcinată în 9 luni. Potrivit unui comunicat al Spitalului de Obstretică Ginecologie Ploiești transmis, joi, la solicitarea Mediafax, pe toata perioada șederii în spital, femeia a prezentat o stare generală bună și nu a acuzat nicio altă simptomatologie.

„Am identificat o pacientă de 28 de ani din comuna Ariceștii Rahtivani care s-a prezentat la spital miercuri dimineață, însărcinată în 9 luni. Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii (monitorizare), efectuându-se ecografie și test nonstress, evaluându-se starea mamei și a fătului, prognosticul de naștere fără să se impună spitalizarea continuă. Pe toata perioada șederii în spital, pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nicio altă simptomatologie. Investigațiile au fost efectuate în regim de spitalizare de zi”, se arată în comunicat, citează Mediafax.

Reprezentanții spitalului din Ploiești susțin, de asemenea, că femeia a fost monitorizată pe perioada sarcinii și nu avea probleme. Tânăra de 28 de ani a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani, în ziua în care a fost externată din spital. Polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel