O tânără însărcinată a murit după ce a apucat să spună că îi este rău. Dosar de moarte suspectă

Imagine cu rol ilustrativ: Asociația SMURD Galați
Imagine cu rol ilustrativ: Asociația SMURD Galați

O femeie de 32 de ani care era însărcinată a murit sâmbătă în comuna Dumitrești, județul Vrancea. Polițiștii fac cercetări într-un dosar pentru moarte suspectă.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii din Gugești au fost sesizați sâmbătă, la prânz, prin apel la 112 de către un bărbat din comuna Dumitrești, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean care a ajuns la fața locului a constatat decesul acesteia.

Polițiștii fac în acest caz cercetări pentru ucidere din culpă (moarte suspectă) și pentru stabilirea împrejurărilor în care a intervenit decesul femeii, relatează Mediafax.

O altă tânără gravidă, din Sulina, a decedat la doar 30 de ani în urmă cu jumătate de an

O tânără gravidă din oraşul Sulina a decedat în timp ce era transportată la Tulcea cu o şalupă medicalizată a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), a declarat, pentru Agerpres managerul instituţiei medicale, Dumitru Vâlcu.

Tânăra, în vârstă de 30 de ani, era gravidă în luna a şaptea, iar de aproape cinci zile avea febră foarte mare, miercuri dimineaţa prezentându-se la Unitatea de Primiri Urgenţe din oraş cu temperatura de 39 grade Celsius.

"La câteva minute de la prezentare la UPU Sulina starea tinerei s-a agravat, a intrat în comă şi a fost chemat un medic urgentist. Tânăra, intubată, a fost preluată de o şalupă medicalizată, dotată cu un ventilator mecanic, dar spre Tulcea, la 30 de minute de la plecarea din Sulina, a intrat în stop şi a fost resuscitată fără rezultate", a spus Dumitru Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel