O tânără din Franța a ajuns în România cu un măgar și un catâr. Ce spune despre țara noastră

O tânără din Franța, în vârstă de 28 de ani, care a pornit în 2010 într-o călătorie prin Europa, alături de un măgar şi un catâr, a ajuns, marți, și în România.

Tânăra Morgan Lefevre, pasionată de fotografie, dar și de oameni și de locuri, a plecat din Franța în 2010, însoțită de prietenul ei, având un măgar şi un catâr care să îi ajute la bagaje, dar şi la transport.  De două luni, însă, tânăra și-a continuat călătoria fără prietenul ei, acesta fiind nevoit să se întoarcă în Franța.

Franțuzoaica vizitat mai mute state din Europa, precum Italia, Slovenia, Croaţia, Bosnia, Serbia, Grecia şi Bulgaria, iar, marți, în drumul de întoarcere spre casă, Morgan Lefevre a ajuns la Sânnicolau Mare, în judeţul Timiş.

Morgan a vizitat ţări precum Italia, Slovenia, Croaţia, Bosnia, Serbia, Grecia şi Bulgaria, de unde a ajuns în România, pe drumul de întoarcere spre casă.

Ce spune Morgan Lefevre despre România

"Am decis să vin în România pentru că nu am mai fost până acum, este o destinaţie superbă de călătorie. Din păcate, am ajuns aici iarna, dar ceea ce am văzut până acum a fost că oamenii sunt foarte deschişi, foarte drăguţi, foarte săritori, ţara voastră este romantică şi chiar poetică, natura este impresionantă. Am făcut o sumedenie de fotografii, am decis să călătoresc aşa pentru că pot admira totul, merg încet, nu mă grăbesc. Înainte să decid să plec în această călătorie alergam în fiecare zi, ca toată lumea, dar m-am săturat de agitaţia aceea. Acum merg pe jos, călare, simt lucruri, trec prin locuri pe care oamenii nu le văd, pentru că sunt prea grăbiţi", a declarat Morgan Lefevre, pentru Mediafax.

De altfel, și reprezentanţii Primăriei din Sânnicolau Mare au postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii cu tânăra franţuzoaică, dar şi cu animalele ce o însoţesc în călătorie.

"Nu vă uitaţi visele şi să nu lăsaţi niciodată pe nimeni să vă oprească din drumul vostru spunându-vă că sunteţi prea tineri sau prea bătrâni, cu copii sau cu alte obligaţii. Nu căutaţi scuze pentru a vă îndepărta de visele voastre şi amintiţi-vă că riscul nu înseamnă întotdeauna pericol", este mesajul transmis de tânără, potrivit mesajului postat de reprezentanţii Primăriei.

Morgan Lefevre estimează că va ajunge în țara natală în vară, în luna iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel