Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  O tânără din Cluj a mers la farmacie. Ce a urmat, o poate păți oricine: ”Nu știam că trebuie să verific acest lucru” - FOTO

Farmacie
Farmacie

O tânără din Cluj a cumpărat o cutie de medicamente de la o farmacie dintr-un centru comercial. Totul banal până acum, însă marea surpriză s-a petrecut acasă în momentul când a deschis cutia și a observat un fapt neașteptat.

(w670h447) cutie de m

Medicamentele lipseau din cutie, tânăra găsind doar prospectul acestora. Fiind o oră târzie, fata nu s-a mai deplasat la farmacia de unde le-a cumpărat și le-a scris un mail pe care îl redăm în rândurile de mai jos.

'Știți acel moment când îți cumperi medicamente de la farmacie și când ajungi acasă constați că cutia e goală? Nici eu nu l-am știut până aseară după ce am ajuns acasă și când sa îmi iau medicamentul, cutia era goală. Sunt în timpul unui tratament important și aveam nevoie aseară de acel medicament. Dar se pare că unii din angajații dumneavoastră sunt incompentenți. Pe lângă faptul ca (doamna) mai avea și un comportament sictirit.'

'Nu știam că trebuie să verific cutia cu medicamente atunci pe loc după cumpărare. Era prea târziu ca să merg înapoi să le explic greșeala pe care au făcut-o. Și cred că mergeam degeaba deoarece nu mi-ar fi dat medicamentele fără a le plăti din nou. Cu siguranță n-am să mai apelez la serviciile acestei farmacii. Vă atașez mai jos doua poze! Va mulțumesc pentru seriozitate!' este mailul trimis de tânără farmaciei.

După puțin timp a venit și răspunsul farmaciei, care a sunat în felul următor:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel