O tânără de 21 ani din Bistrița şi-a dat foc în timp ce îşi vizita mama

O tânără de 21 ani din Bistrița şi-a dat foc în timp ce îşi vizita mama / Foto: Pexels
O tânără de 21 ani din Bistrița şi-a dat foc în timp ce îşi vizita mama / Foto: Pexels

O tânără de 21 ani  din Bistrița-Năsăud şi-a dat foc în timp ce îşi vizita mama.

O tânără de 21 de ani şi-a dat foc, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce se afla în vizită la masa sa, în localitatea bistriţeană Bichigiu, fiind transportată la spital cu arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, relatează Agerpres.

"În această dimineaţă, în jurul orei 01.00, a fost sesizat prin 112 faptul că o femeie şi-a provocat arsuri cu combustibil. Echipajele medicale ajunse la faţa locului au preluat-o şi au transportat-o la spital cu răni pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că este vorba despre o tânăra în vârstă de 21 de ani, din localitatea Aluniş, comuna Zagra, care se afla în vizită la mama ei.", se menţionează în buletinul de presă al Poliţiei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că tânăra a suferit arsuri de gradul II şi III, fiind preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa pentru investigaţii medicale şi îngrijiri. 

Tânăr de 30 de ani, GĂSIT în FLĂCĂRI pe marginea drumului

Un bărbat de 30 de ani din judeţul Dolj a fost găsit, duminică noapte, pe marginea drumului, la ieşirea din municipiul Bistriţa spre localitatea Budacu de Jos, având arsuri pe 75% din suprafaţa corporală.

Potrivit Antena 3, bărbatul de 30 de ani avea hainele în flăcări când a fost văzut de trecători. Polițiștii analizează mai multe ipoteze, de la varianta ca o altă persoană să fie la fața locului până la o incendiere accidentală. Tânărul e din Dolj, dar era în Bistrița Năsăud, unde lucrează de mai mult timp. Se pare că-n momentul în care a ajuns la spital, el era conștient, dar confuz. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Echipajele medicale ajunse la faţa locului au constatat că persoana în cauză prezintă arsuri, aceasta fiind preluată şi transportată la spital. În urma primelor verificări efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Poiana Mare, judeţul Dolj. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel