O tânără de 19 ani a ajuns sub tramvai, în București. Ar fi avut căștile în urechi

Foto: România TV
Foto: România TV

O tânără a ajuns la spital după ce a fost lovită de tramvai, duminică seara, în București.

„Din fericire, victima a scăpat cu viață și este conștientă, cooperantă. La fel era și când au ajuns la fața locului medicii de la SMURD. Ea a încercat să traverseze strada, însă nu s-a asigurat corespunzător și a crezut că va avea timp să treacă prin fața tramvaiului. Iată, tramvaiul a lovit-o, și a ajuns sub roțile acestuia. Câteva minute bune s-au chinuit pompierii și medicii să o scoată pe tânără de sub roți. A fost preluată pe targă, conștientă, însă cu multiple traumatisme, motiv pentru care a fost transportată la Spitalul Pantelimon pentru investigații suplimentare.

Între timp, la fața locului au ajuns polițiștii de la Brigada Rutieră. Traficul în zonă a fost oprit pentru cercetarea la fața locului și urmează să se stabilească dacă tânăra se afla pe trecerea de pietoni în momentul traversării sau a traversat neregulamentar. Cert este că avea căștile în urechi”, a transmis un corespondent pentru România TV.

Al doilea incident de acest fel în mai puțin de două luni

O tânără de 22 de ani a murit după ce a fost strivită de tramvai, în 2 august. Accidentul s-a petrecut pe strada Mihail Sebastian, intersecţia cu Calea Ferentari, în jurul orei 17, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. „Se pare că victima a intrat în stop cardio-respirator, se efectuează manevre de resuscitare la faţa locului”, a declarat inițial Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel