O tânără de 18 ani ar fi fost ucisă la comanda părinților, după ce s-a opus căsătoriei aranjate

Foto ilustrativ / Imagine de Ulrike Leone de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Ulrike Leone de la Pixabay

O tânără de 18 ani ar fi fost ucisă la comanda părinților, după mai multe tensiuni în familie, ca urmare a faptului că s-a opus unei căsătorii aranjate. 

Saman Abbas, o tânără din Italia, în vârstă de 18 ani, dispărută în urmă cu o lună, ar fi fost ucisă chiar la comanda părinților ei. Fapta ar fi fost comisă de unchiul fetei.

Fata de origine pakistaneză a dispărut în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai din Novellara, provincia Reggio Emilia, după un an plin de tensiuni în familie. Anterior, ea s-a opus unei căsătorii aranjate de părinți, iar ei au considerat că fata trebuie pedepsită, scrie Corriere della Sera

Saman Abbas a locuit o perioadă într-un centru social din altă localitate, după ce a refuzat să se mărite cu bărbatul ales de părinți, dar în urmă cu câteva luni, s-a întors acasă.

Între timp, tânăra a început o relație cu un bărbat din țara natală și părinții nu au fost de acord. Mai mult, Saman Abbas i-a spus iubitului că părinții voiau să o pedepsească.

În ziua dispariției, tânăra i-a trimis un mesaj vocal iubitului în care i-a spus că a auzit-o pe mama ei vorbind la telefon cu cineva despre uciderea ei. De asemenea, ea l-a rugat să anunțe autoritățile dacă nu mai primește vreun semn de la ea în următoarele 48 de ore. 

Părinții au plecat de acasă împreună cu tânăra și s-au întors singuri

 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că Saman Abbas a plecat de acasă însoțită de părinți. Aceștia s-au întors singuri, după câteva ore. De asemenea, unchiul fetei a fost văzut, în alte imagini, în timp ce căra o lopată și alte instrumente de săpat

Fratele mai mic al lui Saman Abbas le-a spus anchetatorilor că părinții i-au cerut să spună că fata a plecat în Pakistan. Totuși, ei le-ar fi spus altor persoane că fata a plecat în Belgia. 

De altfel, unchiul fetei a transmis un mesaj în care a spus familiei că 'treaba a fost bine făcută', scrie TristeMondo.

Cercetările în acest caz continuă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel