O tânără dată dispărută în 2010 a fost găsită. Trăia în secret cu iubitul, la 500 metri de casă

Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay

O tânără dată dispărută în 2010 a fost găsită 11 ani mai târziu. Ea a trăit în secret, la 500 de metri de casă, împreună cu iubitul ei.  

Sajitha avea 18 ani în 2010, când a dispărut de acasă, din satul Ayalur din Palakkad, India. Familia a renunțat la a mai spera că fata se va întoarce. 

11 ani mai târziu însă, Sajitha a fost găsită teafără. În tot acest timp, ea a trăit la doar 500 de metri de casă, împreună cu iubitul ei, Alinchuvattil R. 

Indian Express scrie că, deși mama bărbatului locuia în aceeași casă, nu ar fi știut nimic despre prezența fetei, pentru că acesta ținea mereu dormitorul încuiat. Practic, Sajitha a locuit acolo în secret, petrecându-și timpul doar în dormitor. 

Familia lui Alinchuvattil R. a încercat să-i găsească o soție, dar el a respins categoric ideea. Mai mult, spune fratele său, 'se comporta ca un nebun dacă cineva încerca să intre în camera lui'.

Cum s-a aflat totul 

 

În urmă cu trei luni, când iubitul ei s-a certat cu familia și a fugit, Sajitha l-a urmat. Ei s-au mutat într-un alt sat. 

Familia a anunțat totuși dispariția bărbatului și astfel, la scurt timp, s-a aflat și de Sajitha. 

Ofițerul de la secția din Nenmara, Deepa Kumar, a spus că cei doi și-au păstrat relația secretă pentru că provin din medii religioase diferite.

'Povestea lor sună neobișnuit, dar așa s-a întâmplat. Am dus cuplul la casa lui Rahman și ei ne-au explicat cum Sajitha a trăit în secret într-o cameră în toți acești ani', a spus polițistul.

Caz similar, în România 

Femeie dispărută de 20 de ani, găsită în 2011, după ce a mers să-şi facă buletin

 

O femeie dată dispărută din 1991, când avea cinci ani, a fost găsită în 2011, după ce s-a prezentat la sediul Biroului de Evidenţă a Populaţiei din Frunzăreşti şi a solicitat eliberarea unei cărţi de identitate, informa atunci Poliţia Capitalei.

Dispariţia de la domiciliu a femeii a fost raportată de către tatăl ei la sediul Poliţiei Sectorului 3, în 1991, pe când aceasta avea cinci ani.

La începutul anului 2011, poliţiştii de la Postul de Poliţie Fundeni Frunzăreşti, din judeţul Călăraşi, i-au contactat pe cei de la Serviciul Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 3 şi i-au informat că o femeie de 25 de ani s-a prezentat la Biroul de Evidenţă a Populaţiei şi a solicitat eliberarea unei cărţi de identitate pe un nume identic cu cel din baza de date a persoanelor date dispărute.

'Având în vedere că de la data dispariţiei şi până la data depistării a trecut o perioadă foarte mare, a fost necesară concluzia unor specialişti, fiind recoltate probe biologice de la persoana depistată şi de la părinţii biologici, concluziile specialiştilor criminalişti din cadrul I.G.P.R. - Institutul Naţional de Criminalistică fiind: "99,99995% dintre indivizii de sex masculin din populaţia caucaziană nu pot fi tatăl persoanei dispărute, în afara lui P. Costel', se arăta într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel