O tânără a scos capul pe fereastra unui tren și a fost ucisă de o ramură de copac

O tânără a scos capul pe fereastra unui tren și a fost ucisă de o ramură de copac / Foto: Pixabay
O tânără a scos capul pe fereastra unui tren și a fost ucisă de o ramură de copac / Foto: Pixabay

O tânără a scos capul pe fereastra unui tren și a fost ucisă de o ramură de copac.

Sfârșit tragic pentru o tânără în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie. A scos capul pe fereastra unui tren de mare viteză și a fost ucisă de o ramură de copac, scrie The Sun

Bethan Roper se întorcea acasă, în Țara Galilor de Sud, după o zi petrecută la cumpărături alături de prietenii din Bath, Somerset. Deși în vagoanele trenului în care s-a urcat erau montate mai multe panouri de avertizare prin intermediul cărora li se transmitea călătorilor să nu se aplece pe ferestre în timpul deplasării, femeia nu a ținut cont de acestea. Atunci când a scos capul pe geam, tânăra a fost rănită mortal, la doar câteva minute după ce trenul a părăsit staţia Bath. Ea s-a lovit cu capul de o ramură de frasin crescută pe un teren adiacent liniei de cale ferată. În momentul producerii tragediei, trenul se deplasa cu viteza de 120 km/h.

Medicii legiști au constatat ulterior că Bethan Roper a murit din cauza rănilor extrem de grave suferite în zona capului. Testele de toxicologie au arătat că tânăra se afla în stare avansată de ebrietate, având o alcoolemie în sânge de 142 mg în 100 ml de sânge.autorităților britanice, arborele fusese supus unor inspecţii în 2009 şi 2012. Copacul crescuse pe terasament cu până la cinci metri în direcţia liniei de cale ferată, fiind ulterior colonizat de două tipuri de ciuperci de dezintegrare a lemnului. Una dintre ramurile afectate de coroziune era desprinsă de arbore, căzută chiar în apropiere de linia de cale ferată.

Concluziile unei anchete care a durat peste 2 ani: Tragedia putea fi evitată

Anchetatorii susțin că tragedia ar fi putut fi evitată, dacă ar fi fost efectuate alte inspecţii de specialitate în zona respectivă, iar arborele ar fi fost înlăturat. Deși tragedia s-a produs în anul 2018, abia în urmă cu câteva zile a fost formulată o concluzie oficială în cazul morţii tinerei. Ancheta a durat peste doi ani.

“Bethan a murit ca urmare a unui incident la bordul trenului cu destinaţia Bath- Bristol Temple Meads, în data de 1 decembrie 2018. Bethan s-a urcat în tren sub influenţa alcoolului. În ciuda semnului de avertizare s-a aplecat peste fereastra din dreptul uşii în timp ce trenul se deplasa. A fost lovită de ramura unui copac, suferind o rană fatală la cap”, au anunțat autoritățile britanice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel