O tânără a rămas fără breton după ce a dormit cu porcușorul ei de guineea. „Doar l-a ros” - VIDEO

O tânără a rămas fără breton după ce a dormit cu porcușorul ei de guineea. „Doar l-a ros” / Foto: Pixabay
O tânără a rămas fără breton după ce a dormit cu porcușorul ei de guineea. „Doar l-a ros” / Foto: Pixabay

O tânără a rămas fără breton după ce a dormit alături de porcușorul ei de guineea. 

O tânără din Statele Unite a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a dormit cu porcușorul ei de guineea. Atunci când -sa trezit dimineața aceasta a descoperit că a rămas fără o parte din păr, scrie Metro. Gara Sullivan a povestit cum s-a trezit fără o bucată din breton după ce a dormit alături de animalul ei de companie. A fost șocată atunci când a văzut mai multe fire de păr pe podea.

„Uneori, când sunt beată, iau porcușorul de guineea și îmi place să dorm cu ea pe podea. Știu, e o nebunie. Așa că de Ziua Recunoștinței m-am trezit să merg la baie și m-am văzut în oglindă. Mi-a mâncat bretonul!”, a spus tânăra într-o filmare postată pe o rețea de socializare.

Tânără a postat și mai multe fotografii în care arată ce a mai rămas din bretonul ei.

„Nici măcar nu a mâncat părul, doar l-a ros”, a adăugat tânăra.

Care este explicația comportamentului animalului

În comentarii, unii oameni au sugerat că drăguțul animal de companie dorea pur și simplu ca Gara „să arate ca ea”. Alții i-au dat porcușorului de guineea porecla: „frizerul de la miezul nopții”. Totuși, unii internauți au oferit o explicație pentru acest comportament destul de ciudat al animalului. Ei au informat-o pe Gara că animalul ei de companie, probabil, voia doar ca ea să vadă mai bine, deoarece porcușorii de guineea își tund părul unul altuia pentru a-și ține blana departe de ochi.

@garasullivan ♬ Oh No - Kreepa

Dormi cu animalul de companie? Iată ce efecte are asupra sănătății!

În incursiunile oamenilor de știință pentru îmbunătățirea somnului, aceștia au primit întrebări legate de animalele de companie și dacă acestea ar trebui să doarmă în pat cu stăpânii lor. Înainte de a ajunge la întrebarea aceasta, să luăm un moment pentru a ne gândi la reversul ideii: Este bine pentru animalul de companie să doarmă cu tine?

„Îmi place că inversăm întrebarea”, a spus dr. Dana Varble, ofițer-șef veterinar pentru Comunitatea Veterinară din America de Nord. „În general, este un lucru foarte bun ca animalele să doarmă cu oamenii lor”. 

Animalele de companie care împart patul uman tind să aibă un „nivel de încredere mai ridicat și o legătură mai strânsă cu oamenii care sunt în viața lor. Este o mare demonstrație de încredere din partea lor”, a spus Varble.

„Câinii și pisicile care sunt mai strâns legate de oamenii lor obțin beneficii suplimentare pentru sănătate, inclusiv creșteri ale neurotransmițătorilor benefici, cum ar fi oxitocina și dopamina, hormonii care ne fac să ne simțim bine”, a adăugat ea. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel