O tânără a murit. Familia dă vina pe suplimentele de slăbit

gethumb.details.php
gethumb.details.php

O tânără din Arad, de doar 27 de ani, a murit. Ea intrase în comă, după stop cardio-respirator. Familia fetei crede că de vină sunt pastilele de slăbit, pe care aceasta le-a luat la recomandarea farmacistului. 

Tânăra a intrat în stop cardiac în timp ce era acasă, după care a intrat în comă. În acest moment, medicii nu pot stabili dacă pastilele de scădere ponderală i-au provocat tinerei stopul cardiac. Pe lângă pastilele de slăbit, tânăra mai lua doar anticoncepționale. Rudele vor să ceară unui laborator privat să facă analiza suplimentului alimentar pe care tânăra îl lua de o lună.
"A făcut un stop-cardiorespirator la domiciliu, coma era consecutivă stopului cardiac, care poate sau nu să aibă legătură cu faptul că era în cursul unei cure de slăbire cu pastile de slăbire. E greu de spus acum dacă aceste suplimente ar fi fost cauza stopului cardiorespirator. Coma a fost urmarea acestui stop resuscitat", a declarat Adrian Wiener, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, joi, la Antena 3.
Soțul tinerei povestește că era o femeie veselă și unica sa problemă erau câteva kilograme în plus. Ea a ținut mai multe diete, care nu au avut efect, așa că a decis să ia pastile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel