O sută de persoane sunt audiate la DIICOT Ploiești

DIICOT
DIICOT

O sută de persoane sunt audiate, miercuri după-amiază, la sediul DIICOT Ploieşti.

Procurorii DIICOT Ploieşti au făcut, miercuri, 20 de percheziţii domiciliare, dintre care 19 în judeţul Prahova şi una în judeţul Ialomiţa. Dosarul privește activitatea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri şi furt calificat, grup format din 20 de suspecţi. Au fost găsite două culturi de canabis, comprimate de ecstasy şi bani ce ar proveni din infracţiuni.

Doi bărbaţi din Ploieşti, lideri ai grupului infracţional, sunt suspectaţi că în perioada octombrie 2014 - august 2015 au introdus în ţară importante cantităţi de canabis. Drogurile au fost vândute către diverşi consumatori din judeţul Prahova, prin intermediul mai multor dealeri secundari.

Pe parcursul cercetărilor în acest dosar că suspecţii au procurat seminţe de canabis din Spania şi din România, înfiinţând culturi de canabis în două locuri din Prahova. La percheziţii au fost identificate cele două culturi de canabis formate din 30 de plante mature, anchetatorii găsind la locuinţele suspecţilor peste 800 de grame de canabis pregătit pentru comercializare, 28 de comprimate de ecstasy, mai multe ustensile pentru cântărit, ambalat şi consum de droguri, o armă cu aer comprimat, un pistol cu bile, dar şi 69.000 de lei, 1.220 de euro şi 100 de dolari americani, care ar proveni din comiterea infracţiunilor, şi mai multe documente de evidenţă primară şi contabilă dublă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel