Urmărește emisiunea live


O sută de blocuri din cartierul Militari rămân, o săptămână, fără apă caldă

O sută de blocuri din Militari rămân, o săptămână, fără apă caldă
O sută de blocuri din Militari rămân, o săptămână, fără apă caldă

Termoenergetica anunță că, începând de joi, în zona Apusului din cartierul Militari, Sectorul 6, furnizarea apei calde de consum pentru șapte puncte termice, aproximativ 100 de blocuri, va fi oprită pentru o săptămână.

„Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, începând de azi, în zona Apusului din cartierul Militari, Sectorul 6, în perimetrul străzilor Ghirlandei, Petrăchești și bulevardul Iuliu Maniu se desfășoară lucrări de reparații la rețeaua primară DN 400, cu o vechime de aproape 60 de ani. Pentru efectuarea intervențiilor, furnizarea apei calde de consum pentru șapte puncte termice, aproximativ 100 de blocuri, va fi oprită. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este joi, 09 iunie 2022, ora 24.00”, potrivit unui comunicat de presă.


Manevrele tehnice de golire a conductelor, aerisirile și lucrările de reparații au fost deja începute încă din cursul dimineții.  „După finalizarea tuturor tipurilor de lucrări, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsoanelor de conductă. Echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât să fie redus termenul estimat de finalizare și punctele termice afectate să fie repuse în funcțiune. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert”, se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel