O stradă din Craiova s-a prăbușit

Foto Facebook / Lia Olguța Vasilescu
Foto Facebook / Lia Olguța Vasilescu

O stradă din Craiova s-a prăbușit, marți, 8 iunie, în urma unei ploi torențiale.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a publicat pe Facebook o fotografie cu strada Bibescu, care s-a prăbușit marți, 8 iunie, în urma ploii. Edilul a anunțat că reparațiile la strada afectată au fost începute încă de marți seară.

În urma ploii cu grindină de marți, peste 80 litri pe metrul pătrat, s-au produs mai multe pagube la străzi, case și instituții ale statului din Craiova.

Primarul Lia Olguța Vasilescu a anunțat că toate canalele care rețin apele pluviale au depășit cota de avarie, făcând canalizarea să refuleze în mai multe zone din oraș.

„Au fost închise pasajele și s-a oprit circulația tramvaiului după ce un plop s-a prăbușit peste firele de înaltă tensiune. Mai multe persoane au fost ajutate de polițiștii locali să ajungă în siguranță acasă după ce aleile din Grădina Botanică au fost inundate. Am solicitat ISU să intervină alături de CAO în zone calamitate, în sprijinul cetățenilor”, a precizat, pe Facebook, Lia Olguța Vasilescu.

Și ISU Dolj a anunțat că, în urma codului protocaliu de averse și vânt puternic, pompierii au intervenit pentru degajarea a patru copaci căzuți pe patru autoturisme și a unuia căzut pe cablurile de alimentare ale tramvaiului.

De asemenea, s-a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă din comuna Simnic, cauzat cel mai probabil de un trăsnet. A mai fost evacuată apa din subsolurile mai multor case și blocuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel