O stradă a fost lăsată fără curent electric pentru operațiunea de salvare a unei pisici

Pixabay / Pisică blocată pe stâlp
Pixabay / Pisică blocată pe stâlp

O pisică buclucașă din Marea Britanie a lăsat fără curent electric o stradă întreagă, după ce a rămas blocată la mare înălțime. 

O pisică cu un simț prea dezvoltat al aventurii a fost responsabilă de întreruperea curentului pe o stradă întreagă din Gloucestershire, după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate și a rămas blocată acolo. Pisica Gryffyndor, din localitatea Stow-on-the-Wold și-a supraevaluat abilitățile atunci când a escaladat stâlpul ce susținea cablurile electrice. A rămas blocată între 8 și 10 ore la aproximativ 10 metri înălțime. 

Gryffyndor a fost salvată de inginerii companiei de furnizare a electricității și de pompieri, care au reușit să o aducă duminică înapoi la sol în siguranță, relatează BBC. Stăpâna, Verity Edwards-Flaherty, s-a arătat convinsă când a declarat că pisica sa va rămâne doar în casă. Familia ei a observat dispariția pisicii după ce bolul cu mâncare a rămas neatins toată ziua. La ora 20:30 a fost observată în vârful unui stâlp din Fosse Folly, de către Connor, fiul de 10 ani al stăpânei. După încercări eșuate de a o recupera, familia a decis să cheme pompierii în ajutor. 

Liniile de electricitate au trebuit închise pentru 5 minute, astfel încât pompierii să o poată recupera în siguranță

„Era prea riscant să o coboare cu liniile de electricitate aflate sub tensiune, așa că le-au oprit. Nu mi s-a părut că s-a supărat cineva. Oamenii au fost foarte buni și recunoscători”, a mai spus Edwards-Flaherty. 

Pisică blocată în apartament în Ilfov

Și în România pisicile sunt buclucașe. Un cititor DC News ne-a semnalat faptul că, luni, în a doua zi de Paști, a făcut o sesizare cu privire la faptul că o pisică este blocată într-un apartament. La fața locului, respectiv la un bloc din ansamblul rezidențial „Confort City” din Popești-Leordeni, Ilfov, au intervenit rapid pompierii. Operațiunea de salvare a pisicii din apartament a fost finalizată cu succes. 

Vezi și: Operațiune de salvare a unei pisici, în Ilfov. Felina era blocată în apartament

Căpitan de avion, atacat de o pisică

Un avion de pasageri al companiei Tarco Aviation a revenit pe aeroport la scurt timp după decolare din cauza unui incident petrecut în timpul cursei dintre Khartoum, Sudan și Doha, Qatar. Totul s-a petrecut miercuri, 24 februarie 2021, când o pisică și-a făcut apariția în cabina piloților. 

La jumătate de oră de la decolarea de pe aeroportul internațional din Khartoum, felina l-a atacat pe căpitan. Conform unei surse citate de publicația Al-Sudani News, căpitanul a decis că aeronava trebuie să revină pe aeroport. Pisica ar fi pătruns în cabină în timpul curățeniei sau a verificărilor tehnice, cu o noapte înaintea zborului, când avionul a stat în afara hangarului.

Vezi și: Un avion a revenit pe aeroport, după ce o pisică l-a atacat pe căpitan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel