O şoferiţă băută a provocat haos în Constanţa

O şoferiţă aflată sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat haos în municipiul Constanţa.

O şoferiţă din Constanţa a fost oprită în trafic astăzi de poliţiştii locali de la Serviciul Rutier deoarece urma să pătrundă pe un sector de drum cu accesul interzis. Mai exact, aceasta se deplasa pe strada Primăverii cu intenţia de a vira spre stânga la intersecţia străzilor Primăverii cu Mircea cel Bătrân.

În timpul discuţiilor purtate cu conducătoarea auto, poliţiştii locali au observat că aceasta emana halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat intervenţia unui echipaj de la Brigada rutieră. Testarea cu aparatul etilo-test a dovedit că aceasta consumase alcool. Mai mult de atât, cu puţin timp în urmă şoferiţa fusese implicată într-un accident rutier în zona City Park şi a părăsit locul faptei.

Conducătoarea auto a fost transportată la spitalul judeţean de către lucrătorii Poliţiei Rutiere în vederea recoltării probelor biologice şi continuarea cercetărilor. Femeia a primit 3 sancţiuni contravenţionale conform prevederilor LG55/2020, LG61/1991 şi OUG195/2002R în valoare de 890 lei, transmite Compartimentul comunicare şi mass media al Primăriei Municipiului Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel