O scriitoare rusoaică și-a dat bluza jos într-un avion, apoi a mușcat un membru al echipajului, în timp ce încearcă să intre în cabina de pilotaj

O scriitoare rusoaică și-a dat bluza jos într-un avion, apoi a mușcat un membru al echipajului, în timp ce încearcă să intre în cabina de pilotaj / Foto: Captură video Daily Star
O scriitoare rusoaică și-a dat bluza jos într-un avion, apoi a mușcat un membru al echipajului, în timp ce încearcă să intre în cabina de pilotaj / Foto: Captură video Daily Star

O rusoaică a făcut mare scandal într-un avion.

O scriitoare rusoaică disperată după o țigară, care voia să fumeze într-un avion, a provocat un scandal uriaș, de față cu ceilalți pasageri. Femeia și-a dat bluza jos și l-a mușcat pe un membru al echipajului, totul în timp ce încerca să pătrundă în cabina de pilotaj

Anzhelika Moskvitina, în vârstă de 49 de ani, și-a înfipt dinții în pielea unui administrator care a încercat să o rețină la bordul avionului Aeroflot din Rusia, scrie Daily Star. Inițial femeia s-ar fi închis în toaletă și ar fi început să fumeze, după care membrii echipajului au avertizat-o că fumatul este interzis la bordul avionului. Asta ar fi enervat-o rău pe scriitoare. Astfel, ea a început să facă scandal, iar, în cele din urmă, și-a dat tricoul jos, rămânând cu sânii goi, asta deși în avion se aflau și copii.

Ordinul căpitanului

Însoțitorii de bord au încercat să o convingă să se îmbrace, dar femeia nu s-a lăsat înduplecată. Echipajului i s-au alăturat chiar și pasagerii din clasa business a zborului care au încercat să o liniștească pe femeie. Pentru că nu au reușit, la ordinul căpitanului, scriitoarea a fost imobilizată cu niște cătușe din plastic.

Se crede că femeia a fost beată. În imaginile filmate în timpul incidentului, un membru al echipajului a spus: "Doamnă, ia loc și îmbracă-te. Unde sunt hainele tale?".

"Omoară-mă aici, dar voi fuma"

Ea a fost întrebată de un alt membru al echipajului: "Înțelegi că încalci regulile de comportament în avion? Sunt copii aici. Respectați-i pe ei măcar".

La întrebare, ea a răspuns: "Respect copiii. Mai mult, iubesc copiii... Am înțeles că voi merge la spitalul de boli mintale sau la închisoare. Dar vreau să merg în cabină".

Apoi, pe măsură ce s-au făcut eforturi pentru a o face să-și pună din nou hainele pe ea, femeia a spus: "Te rog, pleacă de lângă mine. Omoară-mă aici, dar voi fuma". 

Ea a spus echipajului să o lase să plece și să o lase în pace. Femeia a fost supravegheată de un medic care s-a întâmplat să fie la bord până la aterizarea avionului pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova. 

Compania aeriană a spus despre femeie că: "A ignorat avertismentele repetate din partea echipajului și a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj. Din cauza comportamentului distructiv al pasagerului, comandantul aeronavei a decis să folosească un mijloc de reținere asupra ei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel