O rusoaică de 60 de ani, arestată după ce a lăsat un bilet la mormântul părinților lui Vladimir Putin. "Luați-l la voi"

O rusoaică de 60 de ani, arestată după ce a lăsat un bilet la mormântul părinților lui Vladimir Putin. "Luați-l la voi" / Foto: Kremlin.ru
O rusoaică de 60 de ani, arestată după ce a lăsat un bilet la mormântul părinților lui Vladimir Putin. "Luați-l la voi" / Foto: Kremlin.ru

O pensionară din Rusia a fost restată, după ce a lăsat un bilet la mormântul părinților lui Vladimir Putin.

Un tribunal din Sankt Petersburg a plasat-o în arest la domiciliu pe Irina Tsybaneva, rusoaica în vârstă de 60 de ani, care a lăsat pe mormântul părinților președintelui Rusiei un bilet cu mesajul: "Moarte lui Putin".

Femeia a reușit să se apropie de monumentul protejat, dar nu a reușit să părăsească cimitirul neobservată. Poliția și parchetul au cerut ca pensionara să fie arestată preventiv, numind infracțiunea "îndrăzneală", însă instanța a considerat că aceasta este o măsură de reținere prea dură, scrie Mediazona.

"Părinți de maniac, luați-l la voi, provoacă atâta suferință și necazuri, întreaga lume se roagă pentru moartea lui. Moarte lui Putin, ați crescut un monstru și un criminal", a scris femeia pe biletul său.

Ulterior ea a încercat să explice de ce a făcut acest gest.

"Tocmai am văzut programul, care la acel moment era foarte serios, erau niște știri, și ceva m-a frapat cu adevărat...", a declarat Irina Țibaneva, în momentul în care se afla în cușca Tribunalului Districtului Primorski.

Irina Tsybaneva a fost arestată la domiciliu pe 10 octombrie, dar riscă să fie primească o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

"Ucraina i-a stat în gât lui Putin". Noi speculații legate de sănătatea liderului de la Kremlin. Ce s-a văzut la Summit-ul din Kazahstan

Președintele rus Vladimir Putin s-a comportat ciudat la Summit-ului Conferinței privind cooperarea și măsurile de consolidare a încrederii în Asia de la Astana (Kazahstan). În timpul evenimentului, acesta a început să tușească puternic și nu și-a putut termina fraza.

Șeful Kremlinului a trezit din nou suspiciuni cu privire la problemele sale de sănătate, tușind după aproape fiecare cuvânt pe care l-a rostit. Un videoclip cu discursul său a fost publicat online, iar în imagini se poate observa că Putin vorbește cu dificultate din cauza tusei. În comentariile la videoclip, ucrainenii au scris că, probabil, "Ucraina i-a stat în gât lui Putin".

În plus, Putin a fost foarte activ în întâlnirea cu alți lideri, încercând să le atragă cât mai mult posibil atenția alergând și dând mâna cu aceștia.

După cum a raportat Obzrevatel, în timpul discursului său de la acest summit, Putin nu a menționat niciodată războiul pe care l-a declanșat în Ucraina. Liderul de la Kremlin s-a lăudat că Federația Rusă "face multe pentru securitate" și a făcut apel la cooperare, în timp ce trupele sale ucid civili ucraineni. Vezi mai mult AICI.

Ce a făcut Putin cât timp l-a așteptat pe Erdogan. Președintele turc a întârziat din nou la întâlnire - Video

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a lăsat din nou așteptat pe liderul rus Vladimir Putin, la o întâlnire oficială, scrie Obozrevatel.

În videoclip se poate observa cum Putin răsfoiește nervos mai multe hârtii pe care le are în mână, așteptându-l pe Erdogan. Negocierile personale dintre Erdogan și Putin au avut loc pe 13 octombrie în cadrul Summit-ului Conferinței privind cooperarea și măsurile de consolidare a încrederii în Asia de la Astana (Kazahstan). Întâlnirea a durat aproximativ o oră și jumătate. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel