”O Românie verde și curată” - prima întâlnire cu voluntarii

Mircea Diaconu a anunțat prima întâlnire a voluntarilor în proiectul ”O Românie verde și curată”.

Marți, 28 ianuarie 2020, ora 18.00, va avea loc prima întâlnire cu voluntarii din București și împrejurimi ai proiectului ”O Românie verde și curată”, la Grey Matter Hub, din Bulevardul Carol I, nr. 68, etajul 3 (10 minute de stația de metrou Universitate, spre Calea Moșilor), anunță Mircea Diaconu pe pagina sa de Facebook.

”Vor fi alături de noi Ilan Laufer și Alexandru Coita, care se ocupă de organizarea proiectului nostru la nivel național. Împreună cu voluntarii vom contura strategia de promovare a proiectului în toată țara. Reprezentanții mass-media care vor să participe la întâlnire și toți cei care vor să se implice sunt rugați să transmită un e-mail la adresa [email protected].

Proiectul O Românie verde și curată este deschis către toți românii, reprezentanți ai societății civile și ai formațiunilor politice, atât parlamentare, cât și din afara forului legislativ. Împreună luptăm pentru regenerarea pădurilor României și pentru eliminarea completă și definitivă a gunoaielor din natură.” se mai arată în postarea fostului candidat la președinția României, actorul Mircea Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel