Urmărește emisiunea live


O româncă şi-a abuzat bebeluşul la îndemnul unui tânăr elveţian. Femeia, condamnată la închisoare

Româncă din Elveţia, condamnată după ce şi-a abuzat bebeluşul. Sursa: Pixabay
Româncă din Elveţia, condamnată după ce şi-a abuzat bebeluşul. Sursa: Pixabay

O româncă a fost condamnată la închisoare după ce şi-a abuzat bebeluşul încă de la vârsta de o lună, la îndemnul unui tânăr din Elveţia. 

O româncă a fost condamnată la 6 ani şi jumătate de închisoare pentru că şi-a abuzat sexual bebeluşul încă de la vârsta de o lună, pentru a-i face pe plac unui tânăr elveţian. Acesta din urmă a fost condamnat de justiţia elveţiană la 9 ani de închisoare, pentru că judecătorii au considerat că el a instigat-o pe româncă să comită abuzurile înfiorătoare asupra micuţului.

Faptele oribile au avut loc între septembrie 2014 şi iulie 2015, iar presa elveţiană a publicat o serie de detalii cutremurătoare.

Le Matin a protejat identitatea celor doi inculpaţi, numind-o pe româncă „Mircea“, iar pe elveţian „Dylan“. Potrivit sursei citate, bărbatul i-ar fi comandat româncei, pe care de altfel o plătea, să facă ceea ce procurorii au numit „sex care se învecinează cu barbaria, practici depravate şi abjecte, atingând să rănească ritualuri imorale, umilinţe, sadism”.

Abuzurile au durat aproape un an, până când s-a aflat de acest caz înfiorător. Conform Adevărul, cei doi ţineau legătura de la distanţă, iar Dylan îi comanda femeii în direct şi de la distanţă, prin Skype, tot ceea ce trebuia să facă. Românca nu se opunea niciodată şi îl recunoştea drept stăpânul ei, iar pentru asta îşi supunea bebeluşul la orice perversiune.

Bărbatul, declaraţii despre copil. "L-am distrus"

În faţa instanţei din Nyon, Dylan a apărut confuz, în încercarea de a-l convinge pe magistrat că suferă de afecţiuni care l-au marcat atunci când a comandat ororile asupra bebeluşului. El a spus că tocmai se despărţise de partenera lui şi că voia să o uite şi să-şi elibereze tensiunea sexuală. Tânăra mamă româncă, pe care a cunoscut-o pe internet şi care i se supunea ascultându-i fiecare poruncă, a fost doar o unealtă pentru el.

În ce priveşte imaginile şi filmuleţele cu pornografie infantilă, printre care şi cele cu micuţul român, Dylan a recunoscut că reprezentau „nişte trofee” pentru el, dar a negat că ar fi pedofil. 

„Nu am nicio atracţie pentru asta. Căutam dominaţia asupra persoanei, limitelor sale. Privind în urmă, este oribil. Acest micuţ va creşte fără mama lui. L-am distrus! Va trebui să se reconstruiască. I-am furat inocenţa. Am şi eu un băieţel. Mi-e ruşine. Sunt supărat pe mine. Nu am nicio scuză valabilă. Nu voi putea niciodată să mă iert pentru ceea ce am făcut!”, s-a scuzat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel