O româncă și doi copii, printre dispăruții hotelului lovit de avalanșă în Italia

Cutremurele de miercuri, din regiunea Abruzzes, au declanșat o serie de avalanșe în zona montană. Potrivit presei, cel puțin 30 de oameni, turiști și angajații unui hotel din regiunea Pescara, au fost găsiți morți după ce o avalanşă a lovit imobilul în care se aflau. Printre dispăruți, s-ar afla și o româncă cu cei doi copii ai săi.

O româncă şi cei doi copii ai ei de 7 şi 8 ani se află printre dispăruţi. Se pare că soţul româncei este italianul Giampiero Parete, cel care în momentul producerii avalanşei s-a aflat la maşină şi astfel a scăpat cu viaţă, informează rtv.net.

"Soția și cei doi copii ai mei sunt sub dărâmături. A venit avalanșa și totul a fost acoperit de zăpadă, însă am reușit să ies. Mașina nu a fost îngropată sub nămeți, așa că am așteptat sosirea echipelor de salvare", a spus bărbatul, care se pare că el a fost și cel care a alertat autoritățile.

"Aproximativ 30 de persoane, atât turiști cât și angajați ai hotelului Rigopiano din Farindola, nu au fost găsite", conform șefului protecției civile, Fabrizio Curcio.

[citeste si]

Două persoane au fost găsite și salvate de sub zăpadă, dintre care una se afla în stare de hipotermie, conform agenției italiene Agi.

Doi bărbați, care se aflau în afara hotelului în momentul în care a lovit avalanșa, au dat alarma. "Sunt în viață pentru că m-am dus să iau ceva din mașină", a mărturisit unul dintre ei, Giampiero Parete, conform publicației Repubblica.

Regiunea Abruzzes se află la aproximativ 100 de kilometri de Amatrice, zonă care a fost lovită în august, anul trecut, de un puternic seism soldat cu circa 300 de morți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel