O româncă din Italia, în stare gravă la spital, după ce peste ea a căzut o femeie care s-a aruncat de la geam. "Practic i-a salvat viața"

O românca din Italia, în stare gravă la spital, după ce peste ea a căzut o femeie care s-a aruncat de la geam. "Practic i-a salvat viața" / Foto: Pixabay, de wal_172619
O românca din Italia, în stare gravă la spital, după ce peste ea a căzut o femeie care s-a aruncat de la geam. "Practic i-a salvat viața" / Foto: Pixabay, de wal_172619

O româncă din Italia a ajuns de urgență la spital, după ce peste ea a căzut o vârstnică care s-a aruncat de la geam.

Accident neobișnuit în Italia. O româncă mergea liniștită pe stradă, spre serviciu, în Roma, când peste ea a căzut o pensionară care s-a aruncat de la etaj, transmite Pro TV.

Vârstnica ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se în gol de la geamul apartamentului său, situat la etajul 3 al unui bloc. Din păcate, în cădere, aceasta a rănit-o grav pe româncă. Ambele femei au supraviețuit, dar sunt acum internate în stare gravă, cu multiple fracturi, la un spital din Roma.

Românca i-a atenuat cădere și astfel i-a salvat viața femeii

Totul s-a întâmplat la amiază în cartierul Balduina din Roma. Românca, în vârstă de 41 de ani, mergea la muncă în momentul în care italianca a căzut peste ea. Ghinionul femeii ar putea fi noroc pentru bătrânica de 83 de ani din Italia. Asta pentru că românca i-a atenuat căderea și i-a salvat viața.

"Nu își imagina că, mergând spre serviciu, i s-ar fi putut întâmpla un accident. Practic, la aceea oră, o bătrână a decis să se arunce de la etajul 3, din propria locuință și căzut efectiv peste conaționala noastră. Ceea ce putem să subliniem este că practic i-a salvat viața românca noastră. Dacă nu ar fi fost ea. bătrâna și-ar fi pierdut viața", a declarat Anca Mihai, jurnalist.

Potrivit presei din Roma, italianca suferea depresie și din această cauză ar fi vrut să își viața. Poliția italiană a deschis o investiție în acest caz, iar agenții susțin că bâtrâna ar fi murit pe loc dacă femeia tânără nu ar fi fost acolo să-i amortizeze căderea, transmite Digi24. Totodată, urmează să se stabilească dacă bătrâna era singură când s-a aruncat pe geam sau dacă a profitat de un moment de neatenție al unui supraveghetor.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel