O româncă de 11 ani, câștigătoarea concursului "Super Model of the World'

Sibianca Bianca Nicole Drăghiciu are 11 ani și este câștigătoarea titlului de "Super Model of the World" și a premiului special al juriului "Best of the Best", din cadrul concursului internațional "Little Miss World Universe 2016" care a avut loc în Bodrum, Turcia,arată agerpres.ro.

Această reușită nu vine ca o surprinză, luând în considerare faptul că Bianca s-a pregătit timp de cinci ani în modelling, lucrând chiar și alături de Cătălin Botezatu.

"Este prima ei victorie. Ea are foarte multe prezentări de modă, foarte multe apariții pe bannere, prezintă și o emisiune la un post de televiziune local din Brașov. Bianca merge destul de des și la București, a prezentat și pentru Cătălin Botezatu. Bianca are 11 ani și merge la școală, este o elevă bună și face și înot. Pentru noi această performanță obținută de Bianca este prima de acest gen și pentru școala noastră cu atât mai mult mă bucur", a declarat Cleopatra Bujor, coordonatoarea școlii de modelling la care este înscrisă micuța.

"În lupta pentru cele cinci titluri puse în concurs: Little Miss World, Miss Talent, Fotomodel of the World, Mini Top Model și Supermodels of the World, Bianca Nicole Drăghiciu a câștigat locul I la secțiunea Supermodels of the World, fiind urmată pe locurile II și III de ucrainencele Elisabeta Titova și Albina Cercaska. Dezinvoltă, spontană, cu multă prezență scenică și, nu în ultimul rând, frumoasă, Bianca a trecut cu brio probele concursului: costum tradițional, ținută casual de zi și proba rochiei de seară", se arată într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel