O româncă a fost arestată în Italia pentru că și-ar fi amenințat iubitul că-i va ucide pisicile. Bărbatul este manager la televiziunea RAI

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

O româncă a fost arestată în Italia, după ce a șantajat un manager la televiziunii publice RAI.

O româncă de 30 de ani a fost arestată de poliția italiană, coordonată de Parchetul din Roma, după ce a șantajat un manager de la televiziunea publică RAI, în vârstă de 66 de ani, căruia i-a cerut 100.000 de euro, transmite La Stampa, citată de Rador.

Femeia l-ar fi insultat în mod repetat pe bărbat, amenințându-l că îi va ucide pisicile, apoi ar fi încercat să îi ceară ajutor, sub pretextul:

„Fă ceva, mafia vrea să mă omoare”, a spus femeia.

Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri pentru adulți. După primele întâlniri plătite într-un apartament din Labaro, bărbatul s-a îndrăgostit de fată care, pe lângă remunerarea serviciilor sexuale, a început să facă cereri de tot felul.

Tânăra de 30 de ani ar fi început să inventeze scuză după scuză, inclusiv o plată de 5.000 de euro pentru a organiza înmormântarea surorii sale, până când, pentru a-l speria pe bărbat și a-l obliga să-și deschidă portofelul, a adus în discuție o presupusă organizație criminală care o dorea moartă.

Apoi, a amenințat cu sinuciderea. Bărbatul a denunțat-o, iar tânăra de 30 de ani a fost arestată de polițiștii de la secția de poliție Viminale, pe 6 septembrie. Ulterior, arestarea a fost validată de judecătorul de instrucție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel