O regretă George Simion pe Diana Șoșoacă, exclusă din AUR? Răspuns fabulos pentru Răzvan Dumitrescu

captură foto Antena 3
captură foto Antena 3

Realizatorul de televiziune Răzvan Dumitrescu l-a întrebat pe George Simion, liderul AUR, dacă o regretă pe Diana Șoșoacă, după prezența la protestul minerilor. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a spus, din mijlocul minerilor, ”să-și dea toți demisia, că și-au bătut joc de o țară întreagă, nu se poate, acum, aici, trebuiau să fie tot Parlamentul și tot Guvernul României. Unde sunteți, mă? Unde ești, domnule președinte, iar ești la schi?”. 

Acum, vă întreb, o regretați, regretați că ați dat-o afară?” l-a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu pe George Simion. 

Președintele AUR a răspuns, la Antena 3: ”Probabil... că... într-adevăr Klaus Iohannis era la schi. Avem nevoie ca tot mai multe figuri publice, tot mai mulți români să fie vocali”. 

”Totuși, nu v-am întrebat unde era Klaus Iohannis, v-am întrebat dacă o regretați pe doamna Șoșoacă” a punctat Răzvan Dumitrescu. 

”Divergențele apărute mă tem că sunt iremediabile, însă este nevoie să se ia atitudine” a spus George Simion, tot fără a răspunde dacă regretă excluderea Dianei Șoșoacă din AUR. 

Vezi și: EXCLUSIV  Proteste în Valea Jiului. Șoșoacă, acuzată că s-a lipit de durerea minerilor, dar UNDE SUNT parlamentarii de Hunedoara?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel