O refugiată ucraineană ar fi fost agresată sexual pe durata cazării la o mănăstire din judeţul Maramureș

O refugiată ucraineană cazată temporar la o mănăstire din comuna Petrova a reclamat Poliţiei că a fost agresată sexual de un bărbat, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma. 

'Poliţiştii din municipiul Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 martie, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani', a spus Ionela Cozma.

„Ieri, 17 aprilie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 martie 2022, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a împrejurărilor producerii evenimentului”, a anunțat IPJ Maramureș.

Vezi și: Mărturia cutremurătoare a ucrainencei violate de soldații ruși, după ce i-au ucis soțul. „Fiul meu plângea în camera alăturată”

Un număr de 87.531 de persoane, dintre care 6.750 de cetăţeni ucraineni, au intrat duminică în România prin punctele de frontieră din întreaga ţară, a a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontietă (IGPF).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 3.693 de cetăţeni ucraineni (în scădere cu 26,9%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 1.325 cetăţeni ucraineni (scădere cu 0,7%), se arată într-un comunicat transmis luni de IGPF.

De la declanşarea crizei din Ucraina şi până la data de 17 aprilie, ora 24,00, la nivel naţional, au intrat în România 737.349 cetăţeni ucraineni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel