O profesoară a sunat la 112. A fost găsită moartă după patru zile

O profesoară de 41 de ani a sunat la 112 pentru că i se făcuse rău. Angajații de la Salvare au venit, au bătut la ușă, au sunat, au insistat și au plecat. Simonei Bernat, lector la Universitatea Babeş-Bolyai, a fost găsită moartă după patru zile.

Profesoara a sunat, duminică, 9 august, la 10:00 dimineața la Salvare, când i s-a făcut brusc rău. Ambulanța ar fi venit repede. Salvatorii au stat 15 minute la ușa femeii și apoi au plecat. Joi, a fost găsită moartă în casă. Vecinii începuseră să simtă mirosul specific. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj (ISU), Andrei Biriș, a declarat pentru buzznews.ro: "Am fost solicitați de un vecin al dânsei, îngrijorat de un miros specific ce venea pe căile de aerisire. Poliția a sosit prima la fața locului iar echipa de descarcerare a procedat la spargerea ușii pentru a se putea pătrunde în locuință. Precizez că accesul forțat de către echipele noastre se poate face doar atunci când viața unei persoane se află în pericol. Trebuie însă luat în considerare și faptul că foarte multe persoane abuzează de obligația serviciului de urgență de a răspunde solicitării, chiar dacă nu sunt cazuri de urgență, și de puzderia de apeluri false sau adrese greșite, cu intenție sau nu".

Sora sa a fost cea care a găsit-o moartă în casă pe profesoara din Cluj, după ce a fost spartă ușa. Ar fi suferit un infarct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel