O profesoară a făcut stop-cardiac în școală. Medicii nu au mai putut face nimic

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O profesoară din Câmpulung Muscel a făcut infarct pe scările instituției de învățământ unde preda. 

Au fost momente terifiante într-o școală din Câmpulung Muscel, în această dimineață. O profesoară a murit la scurt timp după ce aceasta și-a început programul, relatează Antena 3. 

Femeia avea 60 de ani și era cunoscută ca având mai multe probleme de sănătate. Mai multe echipaje medicale au fost chemate de urgență la unitatea de învățământ după ce profesoarei i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ, pe scări, la etajul întâi. 

Echipajul medical sosit la fața locului a început imediat manevrele de resuscitare și au încercat să îi redea semnele vitale femeii. Din păcate, după câteva zeci de minute, a fost declarat decesul. Femeia ar fi fost testată și pentru COVID, iar rezultatul a ieșit negativ. 

Profesoara a făcut infarct

Medicii spun că cel mai probabil femeia a făcut un infarct. 

Cadrul didactic avea 60 de ani și preda psihopedagogie specială la o școală specială din Câmpulung Muscel. 

Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă, iar trupul neînsuflețit al profesoarei va fi transportat la IML pentru autopsie, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza decesului. 

Descoperire macabră în Cluj. Doi tineri, morți într-o clădire

Cadavrele a doi tineri au fost găsite, vineri, 4 noiembrie, într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca, transmite Agerpres. Unul dintre aceștia, din comuna Jucu, fusese dat dispărut cu o zi înainte. Celălalt tânăr este din județul Galați. Deocamdată nu se știe cum au murit cei doi bărbați, iar oamenii legii cercetează cazul.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu, ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu. În urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 de ani şi cel al unuia de 27 de ani, din judeţul Galaţi", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor preliminare, pe cadavre nu au fost observate urme vizibile de violenţă. Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

"Cercetările continuă, fiind evaluate toate aspectele care au condus la decesul acestora", precizează IPJ Cluj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel