O profesoară a căutat elevii la chiloți. Striblea: O băteam

Adriana Ciul, director adjunct al unei școli din Satu Mare, a scos elevele din clasele V - VIII în curte și, suspectând-o pe una dintre ele că a întreținut relații sexuale, le-a obligat pe toate să îi arate rând pe rând lenjeria intimă.

Profesoara a făcut percheziția după ce femeia de serviciu a găsit o pereche de chiloți murdari într-o toaletă. Convinsă că una dintre copile a întreținut relații intime, directorul adjunct le-a verificat pe cele 100 de fete. Eleva vizată a mărturisit că s-a scăpat pe ea, conform stirileprotv.ro.

Adriana Ciul spune că nu le-a umilit pe eleve, ci a încercat să le educe.

"Am început cu fetele de-a opta și când am ajuns în grupul celor de a cincea, una dintre fete nu avea chiloții. După ce am descoperit povestea, nu i-am făcut observație fetei, ci le-am adresat observații tuturor elevelor, în general, că dacă se mai întâmplă lucruri delicate să caute sprijin la cadre. Am luat-o ca pe o educație, nu să le jignesc", s-a apărat directoarea adjunctă.

Copila prinsă fără chiloți a povestit rușinată ca a făcut pe ea și n-a avut de ales. Colegele ei au povestit acasă ce s-a întâmplat și astfel informația a ajuns și la inspectoratul școlar.

"S-a speriat, că n-a știut despre ce este vorba", a spus mama unei fetițe despre copilul ei.

Pe de altă parte, unii părinți sunt de acord cu decizia directoarei: "A făcut foarte bine. Daca îmi vine acasă cu alte probleme, e bine?".

Jurnalistul Cătălin Striblea a comentat știrea pe blogul său.

"Dacă aș fi părintele acelui copil, primul meu impuls ar fi să merg să o bat pe doamna respectivă. De unde și cum apar astfel de oameni în învățământ? Cine le dă voie și cine-i pune în funcție? Și, mai grav, cum se construiesc atât de prost cotloanele minții lor?Nu este în regulă să faci un control public pe o temă atât de delicată. Cum e posibil să pleci cu gândul să umilești un copil, chiar dacă mintea ta bolnavă te duce cu gândul la sex? Poate era mai bine să discuți pe rând cu cei pe care îi bănuiești", scrie jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel