O preoteasă s-a aruncat din ambulanță și a murit. Astăzi era ziua fiicei ei

O preoteasă s-a aruncat din ambulanță și a murit. Femeia a fost preluată pentru că se simțea rău, dar nu se știe din ce cauză a recurs la gestul extrem. 

O femeie în vârstă de 41 de ani, profesoară de religie și soția unui preot, de la Biserica ”Sfântul Gheorghe” din Bacău, a sărit din ambulanța ce o transporta la spital, susține România TV. 

Femeia s-a simțit rău și a chemat ajutoare prin 112. Aceasta a primit îngrijiri medicale, iar angajații de pe ambulanță au urcat-o pe pacientă în partea din spate a autospecialei. După numai câteva minute femeia a deschis ușile mașinii și s-a aruncat. 

Potrivit medicului Georgiana Andronic, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bacău, femeia de 41 de ani fusese preluată de un echipaj de pe Calea Moldovei, în noaptea de marți spre miercuri, după ce ar fi intrat cu mașina într-un gard, iar în timpul transportului la spital, pacienta s-a aruncat din ambulanţă.

"În jurul orei 02.30 a venit un apel la 112, pentru o persoană ca agitată, care a intrat cu mașina într-un gard, pe Calea Moldovei, din municipiul Bacău. S-a deplasat la fața locului un echipaj, asistent cu ambulanțier, care a preluat pacienta de la echipajul de Poliție, așezând-o în ambulanță. În timp ce se deplasa spre spital și în timp ce asistenta medicală completa date despre pacientă, aceasta s-a aruncat din ambulanță și și-a produs un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență. Pacienta a fost transportată la Spitalul Județean Bacău, de aceeași ambulanță. A decedat la spital, dimineața", a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, Georgiana Andronic, medic în cadrul SAJ Bacău.

Conform România TV, o anchetă a fost deschisă în acest caz și urmează să se stabilească în primul rând cum a reușit un pacient să deschidă ușile ambulanței. Femeia și-a pus capăt zilelor chiar de ziua de naștere fiicei sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel