O polițistă din Capitală și-a uitat arma în toaleta unei benzinării din Sectorul 2

O polițistă din Capitală și-a uitat arma în toaleta unei benzinării din Sectorul 2 / Foto: Pixabay
O polițistă din Capitală și-a uitat arma în toaleta unei benzinării din Sectorul 2 / Foto: Pixabay

O polițistă din București și-a uitat arma în toaleta unei benzinării din Sectorul 2.

O polițistă din București și-a uitat arma în toaleta unei benzinării din Sectorul 2, transmite Realitatea Plus. Aceasta s-ar fi întors în aproximativ 14 minute, dar nu a mai găsit pistolul. Au fost alertați polițiștii aflați în teren și, pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere, a fost identificată o femeie care a intrat în aceeași toaletă. Ulterior arma a fost găsită pe un teren viran din apropiere. Femeia ar fi luat-o din toaleta benzinăriei, dar ulterior și-ar fi dat seama că acest gest ar putea avea consecințe, așa că a aruncat-o. Ea era însoțită de iubitul ei. Polițista este acum cercetată de către superiori. 

Atât femeia de 20 de ani, care și-ar fi însușit arma, cât și iubitul ei de 33 de ani au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor. Potrivit legii, ambii aveau obligaţia să anunţe poliţia atunci când au găsit arma. Asupra lor, la percheziţii, poliţiştii au găsit inclusiv droguri.

„Atât femeia de 20 de ani care şi-ar fi însuşit arma, cât şi un bărbat de 33 de ani, au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi munițiilor. Faţă de agentul de poliţie, prin structura de control intern, au fost declanşate cercetări.”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei pentru Pro Tv.

Tânăra care a pierdut pistolul lucrează în cadrul Poliției Capitalei din 2018.

Suporter prins cu un pistol şi un spray lacrimogen în maşină, la controlul dinaintea partidei FCSB - Rapid

Un suporter a fost prins cu un pistol şi un spray lacrimogen în maşină, la controlul dinaintea partidei FCSB - Rapid. În jurul orei 18:20, pe timpul controlului autovehiculelor intrate în arena sportivă, într-un autoturism au fost găsite un pistol de tip airsoft, mai multe materiale pirotehnice şi un spray iritant-lacrimogen.

În cauză, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor şi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Capitalei.  Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel