Urmărește emisiunea live


O polițistă a murit prinsă sub roțile unei autoutilitare neasigurate

O angajată a Inspectoratului Județean de Poliție Alba a murit într-un tragic accident. Ea a fost prinsă sub roțile unei autoutilitare. 

Inspectoratul de Poliție Județean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a agentului de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în neființă.
 
”Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat de presă.

Prinsă sub autoutilitară 

Femeia a încercat să țină o autoutilitară neasigurată în pantă, dar a fost prinsă sub roți. 

”Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă.  Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara”, mai precizează reprezentanții IPJ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel