O pisică a supraviețuit ca prin minune după ce a parcurs 60 de kilometri blocată sub capota unei maşini

foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Clipe de coșmar pentru o pisicuță care a rămas blocată la motor!

O pisică din Marea Britanie a trăit o experiență cu adevărat înfricoșătoare. Spre surprinderea tuturor a supraviețuit după ce a călătorit peste 60 de kilometri,  blocată sub capota unei mașini.

Chi, o pisică de un an din Brighton, East Sussex, a suferit răni grave și a necesitat asistență medicală de urgență după ce a fost găsită prinsă sub capota unei mașini. Kaylie Banks, proprietara în vârstă de 30 de ani, a povestit că a fost nevoie să demonteze grila din partea frontală a vehiculului pentru a elibera pisica.

„M-am întors acasă de la serviciu și am constatat că Chi nu era nicăieri. După ce am căutat în toată casa, am început să bat la ușile vecinilor. Nimeni nu o văzuse, ceea ce m-a îngrijorat foarte mult. Unul dintre vecini mi-a comunicat că a descoperit-o pe Chi captivă sub capota mașinii sale. În timp ce conducea, a auzit zgomote provenind de la motor. Din fericire, a oprit mașina și a observat-o pe Chi înăuntru, blocată.”, a povestit Banks, potrivit countypress.co.uk.

După ce a fost eliberat, animalul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a-fi fi înlăturată pielea arsă, după care s-a întors în siguranță la stăpâna sa acasă, conform declarațiilor unui purtător de cuvânt de la People's Dispensary for Sick Animals (PDSA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel