O persoană din Franţa a câştigat o sumă uriașă la loteria EuroMillions

O persoană din Franţa a câştigat marţi peste 36 de milioane de euro la loteria EuroMillions, devenind prima câştigătoare din Hexagon în acest an la această loterie transnaţională.

Anul trecut, trei francezi s-au numărat printre fericiţii câştigători la EuroMillions. Persoana a câştigat 36.158.964 de euro la extragerea din 19 iunie, a indicat FDJ pentru AFP.

Câştigătorul are la dispoziţie 60 de zile de la data extragerii pentru a se prezenta la FDJ, care va comunica oraşul şi numele punctului de vânzare al combinaţiei câştigătoare doar după efectuarea plăţii. Creată în 2004, loteria EuroMillions reuneşte 20 de milioane de jucători constanţi din cele nouă ţări participante (Franţa, Regatul Unit, Spania, Portugalia, Belgia, Irlanda, Austria, Elveţia şi Luxemburg), iar în 2016 înregistrat pariuri de 1,4 miliarde de euro (faţă de 1,5 miliarde în 2015). Suma record obţinută la EuroMillions îi aparţine din 27 octombrie 2014 unui portughez, care câştigat 190 de milioane de euro, şi unui cuplu britanic, care a câştigat în 2012 aceeaşi sumă, plafonul prevăzut de joc.

În Franţa, cel mai mare câştig a fost 170 de milioane de euro şi a fost obţinut în 2012 în departamentul Alpes-Maritimes (sud-est).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel