O parte din Aeroportul din Istanbul s-a prăbușit. O persoană ar fi fost rănită

În urmă cu puțin timp, s-a prăbuşit o parte din terminalul de marfă al Aeroportului din Istanbul.

Din imaginile apărute, plafonul ar fi căzut peste o persoană, însă toate informaţiile care au circulat, până acum, în spaţiul public în Turcia au fost dezminţite de purtătorul de cuvânt al Turkish Airlines, informează Antena 3. Potrivit acestuia, prăbuşirea ar fi avut loc pe acoperişul clădirii care deserveşte Turkish Cargo pe Aeroportul din Istanbul din cauza maselor de zăpadă şi a furtunii.

Într-o postare iniţială pe Twitter, acesta declarase că niciunul dintre colegii săi nu ar fi fost afectat de acest fapt. Ulterior, după ce au apărut imaginile în spaţiul public, a revenit asupra subiectului precizând că exista o singură persoană, la momentul respectiv, în depozit - paznicul care a scăpat teafăr.

Purtătorul de cuvânt al Turkish Airlines a făcut apel la populație să nu mai vehiculeze informații false legate de incident.

Aeroportul din Istanbul este unul dintre cele mai noi și mai moderne aeroporturi construite în ultimele decenii. În jurul construcției acestui aeroport, au apărut multe controverse, iar finalizarea lui a durat foarte mult. Mulți specialiști au spus că locul unde este plasat este predispus curenților de aer periculoși și că se pot întâmpla multe lucruri nedorite. 

Patru morţi şi mai multe persoane rănite în Turcia, în urma căderilor masive de zăpadă

Căderile masive de zăpadă au provocat haos în Turcia, unde cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident de autobuz produs duminică în Istanbul, a relatat agenţia de presă Anadolu, preluată de DPA.

Cel puţin 18 persoane au fost rănite după ce şoferul autocarului a pierdut controlul vehiculului care s-a prăbuşit apoi într-un şanţ, potrivit agenţiei de presă, scrie Agerpres. Circulaţia prin strâmtoarea Bosfor din Istanbul a fost sistată temporar pe ambele maluri din cauza vizibilităţii scăzute. În provincia Tokat din nordul Turciei, unde s-au înregistrat de asemenea ninsori abundente, un autocar a derapat şi s-a răsturnat, potrivit Anadolu. O persoană şi-a pierdut viaţa şi cel puţin alte 18 au fost rănite în accident.

Vremea nefavorabilă a afectat de asemenea activităţile locuitorilor din sud-estul Turciei. În provinciile Bingöl, Sirnak şi Elazig, numeroase localităţi au rămas izolate, a relatat Anadolu. Departamentul general de meteorologie din Turcia a prognozat ninsori care vor continua până sâmbătă în Istanbul şi zone din regiunile la Marea Neagră. În regiuni din Anatolia şi sud-estul Turciei, vremea rea va continua până luni seară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel