O nouă televiziune s-a lansat în România

CNBC, televiziunea internaţională de ştiri deţinută de compania NBC Universal News Group, s-a lansat pe UPC România, fiind disponibilă în pachetele Familia HD şi Maxim HD, potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul cnbc.com.

Potrivit sursei citate, din luna aprilie, televiziunea CNBC a fost lansată în grila digitală a UPC, pe canalul 424, fiind disponibilă abonaţilor la pachetele Familia HD şi Maxim HD, informează Mediafax.

Totodată, CNBC va fi lansată pe platforma de satelit (DTH) a companiei UPC, în cele patru ţări în care aceasta operează (Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi România). Astfel, CNBC va fi disponibilă abonaţilor platformei de satelit Focus Sat din România, în pachetul HD.

"Contractul pe care l-am semnat cu UPC şi UPC DTH permite telespectatorilor din Europa Centrală şi de Est să vizioneze cele mai noi ştiri şi analize economice internaţionale şi să aibă acces la informaţiile financiare difuzate de CNBC în timp real (...)", a declarat Jacqueline Lam, vicepreşedinte pentru distribuţie la nivel internaţional la CNBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel