HUMOR+, noua televiziune care a primit licență de la CNA

Membrii Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) au votat, marţi, solicitarea de acordare de licenţă audiovizuală prin satelit pentru HUMOR+, canal de televiziune dedicat comediei, care va fi difuzat pe întreg teritoriul Uniunii Europene, în Ucraina şi Serbia.

"În afară de seriale nou-nouţe, în grila de programe avem comedii clasice şi seriale de animaţie de mare succes. HUMOR+ va emite 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, iar oferta sa este aliniată la dorinţele telespectatorilor. Modalitate de difuzare: satelit. Canalul are ca zonă de difuzare: întreg teritoriul UE, Ucraina şi Serbia. Pentru început planificăm să distribuim canalul în următoarele ţări: România, Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia şi Croaţia", relevă date transmise la CNA de SC CEE Broadcasting Co SRL, societate care a solicitat licenţa, scrie Agerpres.

Potrivit acestora, canalul HUMOR+ are ca perioadă de lansare semestrul al doilea din 2016 şi oferă o alternativă competitivă pe piaţa canalelor de comedie şi divertisment, o varietate de seriale şi comedii.

Ce vor vedea telespectatorii

"Telespectatorii vor avea ocazia să vizioneze seriale de televiziune în premieră naţională, oferite în exclusivitate (...) Sursa de provenienţă a grilei este compusă din programe ale altor producători", prevede sursa citată.

Pe 5 iulie, CNA a decis să aprobe solicitarea SC CEE Broadcasting Co SRL de acordare de licenţe audiovizuale pentru difuzarea prin satelit a opt posturi tematice: Chili TV (gastronomic), Izaura TV (film), Joy TV (divertisment/social), Kiwi TV (desene animate), Mozi+ (film), Prime (film şi divertisment), Super TV2 (film şi divertisment) şi Zenebitik (muzical).

Investiţia totală a companiei pentru lansarea celor nouă canale este asigurată din surse financiare proprii şi este estimată la 7 milioane de euro/an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel