O nouă televiziune a primit licență de la CNA

O nouă televiziune de nișă va apărea în România. Consiliul Național al Audiovizualului i-a dat licență. Va fi o televiziune de business, care se va numit WMR Business TV.

Din echipa editorială a noului post de televiziune fac parte  purtătorul de cuvânt al ASF, Radu Soviani, Sorin Marinescu, care va ocupa funcţia de preşedinte şi General Manager, şi Emil Hurezeanu, care va fi editorial director business.

Asociaţii societăţii World Media Resources SRL, care a solicitat acordarea unei licenţe audiovizuale prin satelit pentru televiziunea WMR Business TV, sunt Sorin-Mihai Marinescu (95%) şi Viorel Păpureanu (5%).

"După părerea noastră este un proiect actual pentru economia românească, în momentul de faţă, după ce piaţa românească, cosumatorul de ştiri de business - consumator în sensul de utilizator al acestor ştiri, pentru că aceste ştiri se pot utiliza direct în îmbunătăţirea nivelului de piaţă, toate companiile, toţi oamenii de afaceri şi chiar consumatorul neimplicat în vreo activitate economică de anumite dimensiuni - are nevoie să ştie şi să poată să cunoască cum se operează cu diverse instrumente care aparţin pieţei financiare", a declarat Sorin Marinescu, potrivit Mediafax.

Radu Soviani a declarat: "Toţi am fost în echipa care a pornit postul Money Channel. (...) Cu experienţa pe care am căpătat-o, credem că putem face un proiect mai bun. Această nişă nu este acoperită. Din punctul nostru de vedere, o televiziune economică trebuie să aibă şi o componentă de cultură economică. (...) Nu ne propunem să avem sute de oameni cu care să lucrăm, ci câteva zeci de oameni foarte bine pregătiţi. (...) Vom optimiza la maxim fluxul de personal şi fluxul operaţional".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel