O nouă materie opțională la BAC? Ce vor parlamentarii

Se anunță modificări majore în legile educației! Parlamentarii vor să introducă o nouă materie opțională la Bacalaureat.

Tensiuni şi presiuni în Camera Deputaților! Parlamentarii au făcut mai multe propuneri în ceea ce privește legile educației, printre care și introducerea unei noi materii opționale pentru elevi la examenul de Bacalaureat: religia. Așa cum relatează antena3.ro, social-democrații au fost de acord cu acest amendament.

Pe parcursul zilei de ieri, în Camera Deputaților, parlamentarii au votat un amendament propus de cultele religioase, prin care diversitatea identitară să fie înlocuită cu cea religioasă. Așa cum arată primele informații, subiectul este unul care a provocat o mare tensiune: coaliția de guvernare nu și-a dat acordul. Astfel, este posibil ca acest articol din legile educației să rămână la varianta inițială. Cu toate acestea, discuțiile urmează să fie reluate pe parcursul săptămânii viitoare, după ce ședința a fost întreruptă de liderul social-democraților. Ultimele informații arată că nici Ministerul Educației nu este de acord cu acest amendament.

În ceea ce privește introducerea religiei ca materie opțională pentru elevi la examenul de Bacalaureat, se pare că social-democrații sunt de acord cu un astfel de amendament. Programul stabilit de către reprezentanți arată că, pe parcursul săptămânii viitoare, legile educației ar trebui să primească votul final în Camera Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel