O nouă LOVITURĂ pentru familia Clejanilor. Fulgy, BOALĂ cruntă. "Nu te vindeci niciodată"

Familia Clejani
Familia Clejani

Surse ale familiei Clejanilor ar fi declarat că Fulgy, mezinul familiei, suferă de o boală care nu se vindecă. Iată ce au dezvăluit acestea. 

Problemele se țin lanț de familia Clejanilor. După accidentul pe care l-a provocat Margherita ieri și după întregul scandal în care a fost implicată, au ieșit la iveală detalii incredibile și despre Fulgym, mezinul familiei, care ar avea la rândul său probleme cu drogurile. 

"Va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa"

Ei bine, Fulgy a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri, ba chiar i s-a întocmai dosar penal pentru amenințări și vandalizare și din cauza comportamentului său, oamenii legii au ajuns să-l oblige să meargă la un control psihiatric, în urma căruia medicii i-au pus un diagnostic neașteptat.

"De la el nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acum este liniștit, iar în clipa următorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate liniști, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulțime de belele, pentru care părinții au scos bani grei ca să le aplaneze. Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, așa au vrut el, iar Ioniță, ca să îl potolească, a plătit tot. Nu mai știu nici ai lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun. Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să învețe să o controleze și să trăiască așa. Drogurile îi accentuează stările și tulburarea", au dezvăluit surse din familie pentru impact.ro, citează cancan.ro.

Citește și: Johnny Depp al Margheritei de la Hollywood, CONFUZ despre accident. "Era foarte supărată...nu era supărată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel