O nouă cursă aeriană. Viorica Dăncilă: Servicii foarte bune

Mihai Ciobanu / 16 iun 2018 / 23:00 Salveaza PDF Comentarii
Avion aterizat de urgență!
Avion aterizat de urgență!

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, cu prilejul inaugurării rutei de transport aerian Tallinn-Constanţa, că speră ca această conexiune directă între România şi Estonia să impulsioneze turiştii români şi estonieni să viziteze cele două ţări. 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă seară, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, cu prilejul inaugurării rutei de transport aerian Tallinn-Constanţa, că speră ca această conexiune directă între România şi Estonia să impulsioneze turiştii români şi estonieni să viziteze cele două ţări. 
"Vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil. Sper ca prin acest zbor direct să impulsionăm schimburile comerciale, economice, educaţionale şi culturale. Această conexiune directă între România şi Estonia sper să impulsioneze cetăţenii români să viziteze frumosul oraş Tallinn, castelele medievale extrem de bine păstrate şi insulele pitoreşti ale Estoniei. În acelaşi timp, sper ca cetăţenii din Estonia să se relaxeze pe litoralul frumos al Mării Negre şi să viziteze frumoasa Deltă a Dunării", a spus Dăncilă la sosirea pe aeroportul din judeţul Constanţa, împreună cu omologul său estonian, Juri Ratas, după o vizită oficială pe care a făcut-o în Estonia. 

Potrivit prim-ministrului României, inaugurarea noii rute de transport aerian are loc în contextul în care Estonia sărbătoreşte 100 de ani de la adoptarea Declaraţiei de Independenţă şi, în acelaşi timp, România sărbătoreşte 100 de ani de la Marea Unire. 

Dăncilă a menţionat, totodată, că sâmbătă a fost semnat un memorandum, la Tallinn, pentru îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale româno-estoniene. 

"Tot astăzi, am semnat la Tallinn un memorandum între Ministerul Mediului de Afaceri, Comerţului şi Antreprenoriatului şi Agenţia de Investiţii din Estonia. Pe agenda noastră de lucru s-au aflat atât îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale şi economice dintre Estonia şi România, şi se vede că astăzi am făcut deja primii paşi, cât şi un consens pe agenda europeană", a afirmat Viorica Dăncilă. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26