O nouă bătaie în RATB tot din cauza fumatului - VIDEO

Țigara face din nou victime în mijloacele de transport din București.

VEZI ȘI: Țigara electronică, motiv de scandal în RATB. Imagini ȘOCANTE

După ce în urmă cu câteva zile, o femeie care fuma o țigară electronică într-un autobuz și a fost agresată verbal și fizic de câțiva oameni deranjați de tupeul ei, iată că acum a avut loc un alt episod incredibil.

De data aceasta, este vorba despre o altă femeie care si-a aprins o țigară clasică în tramvaiul 24. Unul dintre călători a decis s-o filmeze, moment în care femeia și-a pierdut cumpătul, l-a înjurat și a sărit la bătaie. Prietena ei a încercat s-o tempereze, însă fără succes, ea lovindu-l pe cameramanul amator de câteva ori. Întreaga întâmplare a fost filmată de Mihai Mateaș și postată pe contul său de Facebook.

 
Fumător în RATB, episodul 2

La doar o zi distanță de la incidentul cu femeia bătută de pensionari în troleibuz, doamna cu țigara electronică a făcut adepți. Unii care vor să arate că sunt chiar mai curajoși, fumând țigări cu tutun, nu surogate. În tramvaiul 24, în spatele vagonului, o femeie bravează în fața însoțitoarei sale și a propriului fiu: ”Da'-n mea, ce-mi face? Cine? Dacă eu vreau să fumez, fumez! Dă-i, fă, în pula mea pe toți, că dacă vine și te fură în autobuz, nu sare nimeni. N-are curaj atuncea! Ia să vezi cum îmi aprind eu țigare!”. Însoțitoarea sa încearcă să o descurajeze: ”Are oglinzi, fă, șoferul. Știu eu că are”. Doamna ezită, cu țigara atârnând în colțul gurii, neaprinsă: ”Stai, fă, nu vezi că-i stinsă? Ce, n-am voie? O aprind când cobor!”.Încă vreo 30 de secunde de tratative se poartă de pe un scaun pe celălalt. Puținii oamenii din tramvai privesc jenați spectacolul. Scot preventiv telefonul. ”Ce pleașcă, îmi zic. să prind și eu același gen de incident ca cel care a făcut turul internetului”. Încă nu filmez. N-are rost. Poate n-o aprinde. Dar stai! A făcut-o! S-a mutat pe scaunul de vizavi, făcând schimb cu însoțitoarea sa. Se simte deja mirosul de fum. Apăs butonul roșu și îndrept telefonul spre dânsa. După puțin timp, se prinde și mă întreabă dacă o filmez. Îi răspund că da. ”De ce?”, continuă. ”Pentru că fumați în tramvai!”, îi răspund. ”N-ai mai văzut femei?”. ”N-am mai văzut femei care fumează în tramvai”. Mă apropii, s-o filmez de aproape. Ascunde discret mâna dreaptă, cu țigara și, după un moment de confuzie, începe să devină agresivă. ”Nu ai voie să mă filmezi!”, ”Fumez unde vrea pizda mea!”, ”Poponarule!”, ”Boschetarule!”, ”Vrei să-ți rupă picioarele țiganii, bă?”, ”Vrei bătaie aici, în Buzești?” sunt doar câteva mostre din discursul femeii.Următorul pas: sare la bătaie. Vrea să-mi smulgă telefonul din mână. Îl feresc. Continui să filmez, cu intermitențe, pentru a mai elibera din spațiul de pe card. Filmez vertical - urâtă alegere - dar doar așa puteam să-mi folosesc și mâna stângă, ca să resping ”atacurile” :) Începe să devină tot mai agresivă, tot mai vocală și tot mai violentă. De la un punct, aruncă țigara, pentru a avea ambele mâini la dispoziție pentru atacurile asupra telefonului meu. La un moment dat se dezgolește și-mi arată pizda. Mie și celorlalți călători. Apoi, nemulțumită de vizibilitatea redusă pe care o are de pe scaun, se ridică, își dă pantalonii jos și o arată în toată splendoarea. Mai mult, și-o bate cu palma, plescăitul umple vagonul. Spre binele meu, al vostru și al tuturor, acel moment nu mai apare în filmare, pentru că mi se umpluse memoria și telefonul a refuzat să continue înregistrarea. Fiul său o imploră, din spatele tramvaiului, să înceteze. Prietena sa încearcă în tot acest timp să o oprească din a mai urla și a mă ataca. În cele din urmă, încă înjurând, coboară la Piața Matache.

Posted by Mihai Mateaş on 15 Aprilie 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel