”O noapte furtunoasă”, la Teatrul Nottara

tn (4)
tn (4)

Deoarece suntem în ”Anul Caragiale” și, de asemenea, și în an electoral, iar societatea românească pare a nu se fi schimbat prea mult în cei 100 de ani de când marele dramaturg a plecat dintre cei vii, Teatrul Nottara invită, vineri, 9 martie, la Sala ”George Constantin”, pe iubitorii de teatru la premiera spectacolului ”O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale.

Spectacolul ”O noapte furtunoasă”, prezentat de  Teatrul Nottara la Sala ”George Constantin”, pe 9 martie cu începere de la ora 19.30, va oferi publicului întâlnirea cu o distribuție de excepție, care va prilejui scene tragi-comice dintr-o noapte de pomină, cu momente din trecut, dar care sunt de fapt foarte actuale. Gabriel Răuță, Alexandru Mike Gheorghiu, Dan Bordeianu, Șerban Gomoi, Ion Haiduc, Grenguța Ariton și Raluca Vermeșan, vegheați de sfaturile regizorului Alexandru Mâzgăreanu propun descoperirea unor noi înțelesuri ale operei lui Caragiale.

Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” din Bucureşti, Facultatea de Teatru, specializarea: Regie, în 2008, și al cursurilor de master ale aceleiaşi instituţii, la clasa prof. univ. dr. Alexa Visarion, pe care le-a absolvit în 2010, Alexandru Mâzgăreanu oferă prin acest spectacol veridicitate spuselor lui Mircea Iorgulescu, potrivit cărora “În lumea lui Caragiale nu este niciodată linişte, dar zgomotul şi agitaţia nu înseamnă viaţă trepidantă, ci consum deraiat de vitalitate."

Într-un decor specific epocii, semnat de Ștefan Caragiu, completat de costumele armonizate de Alexandra Boerescu și o coregrafie a Roxanei Colceag, în sunetul muzicii lui Alexandru Suciu, ”O noapte furtunoasă” de la Teatrul Nottara merită a primi aplauzele spectatorilor la ceas de seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel