O moștenire de 7,5 milioane de dolari, lăsată unor vecini

O femeie din Germania a lăsat vecinilor o moștenire de 7,5 milioane de dolari.

Locuitorii unei comunități din centrul Germaniei au moștenit în mod neașteptat proprietăți și un portofoliu de acțiuni în valoare de 6,2 milioane de euro (7,5 milioane de dolari), după moartea unei vecine, scrie Mediafax după o relatare CNN.

Renate Wedel locuia comunca Waldsolms, formată din șase sate, din landul Hesse, împreună cu soțul ei, Alfred Wedel, din 1975.

Alfred a fost un investitor de succes la bursă și a murit în 2014, iar Renate, care primise îngrijiri într-o casă de bătrâni din Frankfurt din 2016, a murit în decembrie 2019 la vârsta de 81 de ani.

Anunțul despre moștenire 

În luna aprilie a acestui an comuna a fost anunțată că Renate le-a lăsat un sold bancar, acțiuni și obiecte de valoare. Sora lui Renate, care era moștenitorul inițial, murise deja, a informat presa locală.

Vestea a venit ca un șoc pentru autorități. "M-am gândit la început că pur și simplu acest lucru nu este posibil, am crezut că a fost o virgulă pusă greșit, ceva nu este chiar în regulă", a spus primarul local Bernd Heine.

Comunitatea este obligată să folosească moștenirea, evaluată la 6,2 milioane euro, pentru „facilități și infrastructura comunitară”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel