O minoră a fost RĂPITĂ dintr-o stație de taxi din Zalău

O adolescentă a fost luată cu forța dintr-o stație de taxi din Zalău. Trei persoane sunt acum cercetate de poliție. 

Trei tineri din Sălaj s-au ales cu dosar penal pentru lipsire de libertate după ce au luat cu forţa într-o maşină, dintr-o staţie taxi din Zalău, o adolescentă de 17 ani, scrie Agerpres. 

Potrivit unei informări de presă dată publicităţii miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, la data de 15 iunie Poliţia a fost sesizată, prin 112, despre faptul că o adolescentă a fost luată cu forţa într-o maşină, dintr-o staţie taxi, de către mai mulţi tineri.

Ce spun polițiștii 



"Verificările efectuate de poliţişti au dus în scurt timp la identificarea autoturismului, precum şi a persoanelor bănuite de comiterea faptei. Maşina a fost oprită în trafic de către poliţiştii din (...) Buciumi. În autoturism se aflau patru persoane. Trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, toţi din comuna Buciumi, precum şi adolescenta, în vârstă de 17 ani. Aceasta a relatat că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost încredinţată familiei", se arată în informarea menţionată.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel